Robotsvejsning

Robotsvejsning er betegnelsen for den proces, hvor en svejserobot overtager det manuelle arbejde og dermed sikrer langt større præcision og ensartethed i det svejste. KK Metal tilbyder MIG, MAG og TIG svejsning på svejserobot til alle behov. Lige fra de mindre serier til større monotone svejseopgaver, som billigt og effektivt kan svejses på svejserobot.

Robotsvejsning

Omkostningseffektiv

– selv ved mindre serier

Ved robotsvejsning kræves der præcist fremstillede emner og et såkaldt svejse fikstur – en anordning, der skal fastholde emnet under svejsningen. På grund af de ekstra omkostninger, der er forbundet med at fremstille svejsefiksturer, kræver robotsvejsning et vist antal emner, før det økonomisk kan betale sig at anvende denne svejsemetode frem for manuel svejsning. Hos KK Metal konstruerer og fremstiller vi selv vores fiksturer til produktionen, så vi kan tilbyde den mest kosteffektive løsning på robotten. Desuden har vi udviklet vores eget omstillingssystem, så tiden fra færdiggørelse af en produktion til opstart af en ny er væsentligt reduceret. Dermed kan vi tilbyde kosteffektiv robotsvejsning – selv ved mindre serier.

KK-metal

Svejsning på robot

– en hurtigere proces

Robotsvejsning er normalt 3 til 8 gange hurtigere end manuel svejsning, og svejseemner med lang svejsetid eller som kræver høj præcision er mest hensigtsmæssig at robotsvejse. En svejser skal have en ualmindelig sikker hånd for at opnå den samme kvalitet som en svejserobot, der med millimeter nøjagtighed kan indstilles til at udføre en opgave.

Hos KK Metal kan vi være med både på kvalitet, pris og tempo – kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din næste svejseopgave. Du er velkommen til at komme forbi og se vores faciliteter, og sammen kan vi tage en snak om din svejse opgave.

Robotsvejsning af certificerede svejsere

Med certificerede og erfarne svejsere samt den nyeste teknologi i robotsvejsning kan vi garantere, at resultatet lever op til de højeste faglige krav. Vi er certificeret efter DS/EN 3834, som er din sikkerhed for svejste emner af høj kvalitet.

Står du med en konkret svejseopgave, hvor du overvejer om det er bedst at anvende manuel eller robot svejsning? Lad os vejlede dig om den bedste løsning til dig. 

Vælg KK Metal, når du lægger vægt på høj kvalitet i det svejste samt leveringssikkerhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Nichlas Christensen
+45 2117 1476
nc@kk-metal.dk