Pladebearbejdning

Pladebearbejdning er betegnelsen for en række processer, hvor man af plademateriale udskærer, bukker, valser og former et emne i stål eller metal. Dermed dækker pladebearbejdning processer som laserskæring, revolverstansning, pladebukning (også kaldet kantpresning) og valsning – altså processer til fremstilling af et bearbejdet eller færdigt emne ud fra en “rå” stålplade. Hos KK Metal sker pladearbejde med en moderne og avanceret CNC maskinpark: Både laserskæring, revolverstansning samt bukning er på maskinlisten, og vi arbejder med rutine og erfaring i almindeligt stål, rustfast stål, aluminium og andre metaller.

Står du med en konkret opgave eller måske en god idé, som du gerne vil have hjælp til at definere, står vores dygtige teknikere og tekniske tegnere klar til at rådgive.

Pladebearbejdning
Pladebearbejdning

Tyndpladebearbejdning

– komplette løsninger

Søger du en underleverandør til produktion af små eller store serier af pladedele og komponenter, tilbyder KK Metal fleksible løsninger, hvor der er plads til hurtig omstilling. Ingen tunge processer eller sløve maskiner, her får du den nyeste teknologi kombineret med stor ekspertise, som sikrer dig kvalitetsløsninger med lang holdbarhed. Ikke bare holdbarheden er et argument for at vælge KK Metal til at udføre pladearbejde, også produktets udformning er et parameter. Vi lægger nemlig vægt på flotte slutprodukter.

Specialfremstilling af pladedele

Hos KK Metal bearbejder vi alle gængse typer materialer med stor præcision. Vi tager udgangspunkt i dine tegninger, hvis du allerede har defineret et produkt. Hvis ikke, udfærdiger vi tegninger ud fra dine anvisninger, som skal danne grundlag for det videre arbejde. Vores tegnere har stor erfaring med materialer og udformning og vejleder gerne i forhold til optimering af produktet, inden produktionen sættes i gang. KK Metal har mange års erfaring med tyndpladebearbejdning og det gør, at du som kunde trygt kan stole på vores knowhow omkring tekniske muligheder og udfordringer.

KK Metal tilbyder alt i tyndpladebearbejdning – lige fra laserskæring til revolverstansning, bukning og valsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Nichlas Christensen
+45 2117 1476
nc@kk-metal.dk

Pladebearbejdning

Produktionsmetode pladearbejde

Når den mest optimale produktionsproces skal bestemmes, ser vi nærmere på antal, materiale og krav til overflade. Her i huset råder vi over en stor maskinpark, som gør os i stand til at tilbyde os som full service underleverandør til metalindustrien. Uanset om der er tale om produktion af et delprodukt eller det endelige slutprodukt, kan vi hjælpe dig med jeres produkt.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres projekt.