CNC bearbejdning

KK Metal tilbyder CNC bearbejdning, som er fremstilling af maskinbearbejdede emner ved hjælp af CNC værktøjsmaskiner, som fx CNC drejebænk og CNC fræser. KK Metal CNC bearbejder emner i mange forskellige udformninger og materialer. Vi har adskillige års erfaring i CNC bearbejdning og har en meget alsidig maskinpark, der gør os i stand til at løse CNC bearbejdningsopgaver, uanset materialetype. Kvalitet er i fokus i gennem alle steps i processen, og vi garanterer dig, at du altid får et produkt uden fejl eller mangler.

Er kvalitet og leveringssikkerhed vigtige paramtre for dig, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din næste opgave med CNC fræsning eller drejning.

CNC bearbejdning

CNC fræsning og drejning

Automatisk fremstilling af emner ved CNC bearbejdning sker fx ved hjælp af CNC fræsning eller CNC drejning. Maskinerne programmeres til at udføre nogle bestemte bevægelser, omdrejninger, værktøjsvalg etc. og derved fremstilles emner med stor præcision og høj kvalitet. Omstillingen sker lynhurtig og derfor kan vi tilbyde en meget effektiv produktion med minimal tid til omstilling og programmering af nye arbejdsgange.

CNC bearbejdning

Fordele ved CNC bearbejdning

CNC bearbejdning giver mange fordele i forhold til manuel bearbejdning:

  • det går betydeligt hurtigere – stor gentagelsesnøjagtighed, dvs. alle emner er helt ens
  • lav fejlkvote
  • mulighed for komplicerede emner
  • minimal håndtering af produkter, da de kan bearbejdes i én arbejdsgang
  • lav stykpris pga. automatiserede processer

Derudover er der visse geometrier (kurver, radier, elipser etc), som kun kan ske rationelt og præcist i en CNC maskine, hvor akserne kan bevæges simultant.

Hos KK Metal har vi erfaring inden for mange brancher og med den store ekspertise, der er i huset, er vi en kyndig samarbejdspartner gennem hele processen fra idé over prototype til det færdige produkt. Vælger du KK Metal, får du derfor den nødvendige sparring på dit projekt med i prisen, som er din garanti for et slutprodukt, der lever op til dine krav.

Totalleverandør indenfor CNC bearbejdning

KK Metal har specialiseret sig inden for CNC bearbejdning som drejning og fræsning og kan levere højkvalitetsprodukter med korte leveringstider. Som totalleverandør inden for jern og metal er innovation og ny teknologi vigtige parametre for fortsat at være konkurrencedygtige. Derfor investeres der løbende i nye maskiner og vores fagligt uddannede medarbejdere deltager løbende i opkvalificerende kurser, så vi kan tilbyde dig sparring i produktudviklingen samt vælge de processer, som giver dig det bedste slutprodukt.

Uanset om det er færdigkomponenter eller delvis færdigkomponenter, er vi klar til at give et tilbud på din næste CNC opgave. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tjano Fonager Malykke
+45 29 93 37 61
tm@kk-metal.dk