Pladevalsning

Pladevalsning anvendes til pladeemner, der skal være runde som rør eller blot have en runding på en del af emnet. KK Metal tilbyder valsning af plader op til 2 meters længde og 15 mm tykkelse i almindeligt stål, rustfast stål, aluminium og andre metaller.

Hos KK Metal har vi arbejdet med valsning af plader lige siden, virksomheden blev grundlagt tilbage i 1966. Vi har således opnået et stort kendskab til de forskellige materialetyper og valsemetoder. Vi tilbyder professionel rådgivning i hele forløbet, som er din garanti for, at slutproduktet lever op til dine krav. Med omkring 50 ansatte og en fuld moderne maskinpark kan vi løfte alle typer pladearbejde – lige fra mindre specialemner til større serieproduktioner.

Pladevalsning

Pladevalsning i praksis

Pladevalsning udføres ved at føre pladeemnet ind i mellem 3 valser, 2 undervalser og en overvalse. Ved at regulere afstanden mellem valserne indbyrdes, valses pladeemnet i den ønskede radius eller diameter.

Pladevalsning

Pladevalsning af sarte emner

Til valsning af sarte dekorative emner fremstillet i materialer som slebet eller poleret rustfrit, aluminium, kobber etc. tilbyder KK Metal valsning i en pladevalse med gummibelægning, således at ridser og mærker, der normalt opstår ved pladevalsning i en almindelig valse, elimineres.

Hos KK Metal løser vi mange typer specialopgaver inden for valsning af plader og har dermed stor erfaring med hele forløbet fra idé til færdigt produkt. Med egen tegnestue får vi hurtigt omsat idéer til produktionstegninger, så produktionen kan gå i gang. Med stor bemanding og produktion i 3-holdsskift er vi leveringsdygtige i store mængder med kort leveringstid.

Valsning af stål

– Full service leverandør

Hos KK Metal tilbyder vi ikke bare valsning af stål plader, men hele paletten af pladebearbejdning som laserskæring, revolverstansning og bukning samt alle typer svejsning, multibearbejdning, overfladebehandling og montage. Med én leverandør slipper du for at fragte halvfabrikata frem og tilbage – hos KK Metal får du én samlet løsning på din opgave. Vi arbejder i alle gængse materialer – lige fra almindeligt stål og rustfast stål til aluminium og andre metaller.

Med de avancerede maskiner, der findes i dag, er det som regel ingen problem at være konkurrencedygtig på pris. Men der hvor KK Metal især skiller sig ud, er ved kvalitet og leveringssikkerhed. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om valsning af stål – vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Nichlas Christensen
+45 2117 1476
nc@kk-metal.dk