Nyhed!

Vi bearbejder nu op til 3683x2223x559mm med kapacitet helt op til 2700kg.

Med vores nyinstallerede HAAS GF-2 Portalfræser,
kan vi nu tilbyde bearbejdning i endnu større skala end tidligere.

Der er installeret rundbord og vinkelhoved som giver helt op til 5 siders bearbejdning.

Dette betyder at vi kan klare de fleste emner i én opstilling.

Om du leder du efter bearbejdning af.:

Maskinstel, bundplader, mølledele, komponenter til offshore, eller noget helt andet.

Vi bearbejder gerne alle udformninger i plast, stål, rustfri stål, værktøjsstål, aluminium og ædelmetaller.

Send os en forespørgsel allerede i dag. Så vender vi hurtigt tilbage.

Spåntagning

Maskinbearbejdning inden for jern- og metalindustrien er betegnelsen for metoder, hvor der fjernes materiale fra et stykke rå materiale med en værktøjsmaskine. KK Metal tilbyder alle former for maskinbearbejdning – fra den håndværksprægede fremstilling af fx fiksturer til vores svejserobot og prototyper til vores kunder, til bearbejdning af mindre serier i CNC maskiner og ikke mindst bearbejdning af komplicerede emner i vore nye avancerede multibearbejdningsmaskiner.

Spåntagning

Maskinbearbejdning

fra råt til færdigt emne

Traditionelt regnes maskinbearbejdning som drejede og/eller fræsede emner. Indtil for få år siden var maskinbearbejdede emner meget ofte emner, der krævede flere bearbejdninger i flere maskiner, fx først drejet, så fræset og måske endnu en bearbejdningsproces som boring eller gevindskæring.

I de senere år er der sket en meget stor udvikling med både CNC maskiner og robotter, så et emne i dag – uanset udformning – som regel kan bearbejdes fra råt til helt færdigt emne i én og samme maskine.

Fra idé til færdigt produkt

Hos KK Metal fremstiller vi kundespecifikke emner i almindeligt stål, rustfast stål, aluminium og andre metaller. Med det in mente er det nødvendigt at have en moderne maskinpark, der råder over den nyeste teknologi. Maskinbearbejdning er i dag blevet en kompleks metode til fremstilling af emner, men samtidig letter den arbejdsgangen, da forarbejdningen af emner mange gange kan udføres i én arbejdsgang. Dermed er maskinbearbejdning en kosteffektiv proces, der ved såvel små som større serier kan have særdeles positiv indvirkning på økonominen.

Spåntagning
Spåntagning

Kompetente og veluddannelse maskinarbejdere

KK Metal er beliggende i den nordvestjyske by, Hørdum, i Thy, og med rødder tilbage til 1966 er der mange års erfaring at trække på. Vi har fulgt udviklingen og løbende investeret i nye maskiner til multibearbejdning, mens vores medarbejdere løbende er på efteruddannelse. Med erfarne maskinarbejdere og alt i moderne udstyr er KK Metal leveringsdygtige i kundespecifikke emner i almindeligt stål, rustfast stål, aluminium og andre metaller. Gennem hele processen foretager vi kvalitetskontrol og med en løbende dialog med dig, sikrer vi os, at du får det ønskede resultat.

Totalleverandør til maskinindustrien

Har du et emne, der både skal multibearbejdes, svejses og overfladebehandles, kan emnet færdigfremstilles hos KK Metal. Vi er totalleverandør til maskinindustrien og dermed kan du slippe for at fragte halvfabrikata frem og tilbage og få emnet færdigproduceret hos KK Metal.

Har du en opgave, der skal maskinbearbejdes, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tjano Fonager Malykke
+45 29 93 37 61
tm@kk-metal.dk