Montage

Hos KK Metal har vi specialiseret os inden for jern- og metalindustrien, hvor vi tilbyder os som underleverandør med speciale i pladebearbejdning, svejsning, dreje-fræs, overfladebehandling samt montage. Med omkring 5.000 kvm værksted med loftkraner har vi kapacitet til at løfte små som store montage opgaver. Vi er omkring 50 ansatte i vores smede- og maskinafdeling, som har mange års erfaring med produktion af dele til mange forskellige brancher fra landbrug til elektronik og inventar. Så uanset hvilken type opgave, du har brug for hjælp til, så kan du trygt overlade den afsluttende montage til os.

Montage

Montage af emner i stål og metal

Outsourcing er ikke længere noget nyt – rigtig mange virksomheder vælger at udlicitere deres montageopgaver til underleverandører. Vi har mange års erfaring som underleverandør til jern- og metalindustrien og tilbyder montage arbejde af emner fremstillet af rustfast stål, almindeligt stål, aluminium og andre metaller. Vi kender de forskellige materialer og ved, hvordan de skal håndteres, for at få det bedste resultat. Søger du en pålidelig og leveringsstabil underleverandør af montageopgaver, så kan du trygt overlade opgaven til os. Beskriv din montage opgave og vi sikrer dig en optimal løsning – uanset om det er simple eller avancerede løsninger, du sælger.

Montage

Montage med fokus på detaljen

Vores montører har stor erfaring med samling af alt fra små komponenter, som kræver stor præcision til større elementer som eksempelvis fyr. Vores medarbejdere er omhyggelige i deres arbejde og med fokus på kvalitet gennem alle processer, foretager vi alt fra færdig montering af fyr til montage af små enkeltdele, som er en del af et større produkt hos kunden. Vores medarbejdere har faste procedurer, som de følger, for at opretholde den høje standard lige fra produktudvikling til fremstilling og montage. Efter montagen pakkes produkterne omhyggeligt og sendes til kunden.

Vores medarbejdere er vant til at arbejde selvstændigt samt arbejde i større teams, så uanset hvilken montage opgave, du måtte have, kan du altid få den nødvendige hjælp hos KK Metal.

Full service leverandør til metalindustrien

Med rødder tilbage til 1966 har vi opnået og tillært os specialviden, som vi bruger i den daglige fremstilling af produkter til vores kunder. Hos KK Metal lægger vi vægt på at kunne tilbyde alle processer inden for pladebearbejdning, svejsning og dreje-fræs, sådan at du kan få dit produkt færdigproduceret ét sted. Med dygtige og dedikerede medarbejdere samt de nødvendige certificeringer kan vi garantere produkter af høj kvalitet – lige fra maskinbearbejdning til overfladebehandling og montage. Har du allerede en tegning eller måske bare en idé om, hvordan dit slutprodukt skal se ud, kan vores tekniske tegnere udarbejde produktionsgrundlaget samt vælge den produktionsmetode, som er bedst egnet til dit projekt. Tager du vores dygtige tegnere med på råd tidligt i fasen, undgår du at overse faldgruber, som i sidste ende kan komme til at koste dyrt eller sænke leveringstiden.

KK Metal – underleverandør til metalindustrien, som hjælper dig fra idé til færdigt emne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Nichlas Christensen
+45 2117 1476
nc@kk-metal.dk