Maskinværksted

KK Metal er en ordreproducerende virksomhed med stor ekspertise i alle processer. Vi tilbyder erfarne og rutinerede smede, maskinarbejdere, værktøjsmagere og teknikere, der med deres alsidighed og erfaring kan løfte såvel rutineopgaver som specialopgaver. Blandt de mange specialopgaver, som udføres på vores maskinværksted, er fremstilling af prototyper, fiksturer og værktøjer, som maskinarbejderne udfører og gennemtænker på en effektiv måde.

KK-metal

Leverandør til maskinindustrien

Som leverandør er vi forpligtiget til konstant at udvikle og metodeforbedre i vores maskinværksted, for at kunne hjælpe vores kunder med fremstilling af prototyper, men også til at forbedre fremstillingen af hjælpeværktøjer og fiksturer til brug for effektiv produktion samt kvalitetssikring af vores kunders produkter.

Moderne maskiner med fleksibel omstilling

Hos KK Metal lægger vi vægt på at holde vores maskinpark opdateret, sådan at vi fortsat kan imødekomme vores kunders krav til specialfremstillede emner af høj kvalitet. Med den moderne maskinpark følger også en stor alsidighed og en utrolig hurtig omstilling – især på vores multibearbejdningsmaskiner. Søger du derfor et moderne maskinværksted til fremstilling af halvfabrikata eller færdige produkter med stor præcision og høj kvalitet, så hør nærmere om, hvad KK Metal kan tilbyde dig.

Maskinværksted
Maskinværksted

Certificeringer garanterer høj kvalitet

Hos KK Metal lægger vi vægt på kvalitet gennem alle processer, og med certificeringerne 3834-2 og 1090-2 samt godkendelse til produktion af dele til fødevareindustrien er det din sikkerhed for, at vi også leverer den efterspurgte kvalitet. Med stor ekspertise arbejder vores medarbejdere i alle ståltyper samt aluminum og andre metaller, og leverer de produkter efter kundespecifikation, som der ønskes.

Vi tror på faglighed, transparens og gode relationer – er du interesseret i et tilbud på en opgave, er du altid velkommen til at kontakte vores maskinværksted.

Maskinværksted siden 1966

KK Metal har leveret maskinarbejde siden 1966. Vi leverer professionelle løsninger og hjælper i hele processen fra tegning til slutprodukt. Vi ved, at kort leveringstid er en konkurrenceparameter, som vores kunder vægter særligt højt. Med omkring 5.000 kvm under tag og 50 medarbejdere kan vi løfte såvel små som store opgaver til aftalt tid. Vi er placeret i den nordvestjyske by, Hørdum i Thy, hvorfra vi leverer til hele Danmark og udlandet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tjano Fonager Malykke
+45 29 93 37 61
tm@kk-metal.dk